Tegenwoordig zijn er ontzettend veel aanbieders op de markt. Veel producten en diensten kennen een me-too-variant (een namaak product). Daarnaast leven we in een samenleving waarin diensten steeds belangrijker worden. Echter, diensten zijn niet tastbaar, en dus kan het moeilijk zijn om aan te geven waarom samenwerken met uw bedrijf de beste keuze is. Dit alles kan het erg lastig maken om uw bedrijf nog onderscheidend te maken van de concurrenten. Daarom werpt NYBE graag een frisse blik op uw bedrijf.

Oog voor design

Kleine extra’s kunnen net het verschil maken of een klant bij u koopt of bij de concurrent. NYBE helpt u graag met de positionering van uw bedrijf. NYBE kijkt graag samen met u vanuit een nieuw perspectief voor het creëren van een eigen identiteit. Dit kan gaan over kleine details, zoals het toevoegen van een mailfooter of de teksten pakkender maken op uw website. Daarnaast is NYBE u ook graag van dienst met grotere aanpassingen of vernieuwingen. Zo kunt u uw bedrijf beter of op een andere manier (her)positioneren door het karakter te versterken. Hierbij kunt u denken aan het logo, een website en (offline en online) marketing. Zo kan uw bedrijf een stapje vooruit lopen op andere ondernemingen binnen de branche.

We zien u graag voor een tas koffie om de mogelijkheden te overlopen. Door hier te klikken, kunt u ons gemakkelijk contacteren.