In verband met het coronavirus werkt bijna iedereen van thuis uit. Niemand weet hoe lang de periode met de maatregelen nog gaat duren. Misschien gaat het land zelfs wel op slot. Laten we hopen dat we snel weer terug kunnen naar ons normale ritme.

Natuurlijk is het voor nu dan wel fijn wanneer u de juiste apparatuur in huis heeft. Zelf werkt NYBE altijd al met het team een vaste dag in de week van thuis uit. Met speciale tools houden de medewerkers perfect bij hoe veel uur ze aan welke klant besteden. Ook communiceren we met hen via efficiënte systemen.

Een snelle computer met de juiste programma’s is essentieel voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Tevens is de juiste houding natuurlijk belangrijk. Hier zijn speciale statieven en stoelen voor, zodat u goed recht op kunt zitten. Onze vaste leveranciers denken ook met ons mee voor de beste oplossingen.

NYBE adviseert u graag over de juiste apparatuur die u thuis kunt gebruiken. Neem voor 30 april 2020 contact met ons op en profiteer van een mooie korting! Contacteer ons via info@nybe.be.