Ook de afgelopen tijd is team NYBE weer druk geweest met het bouwen van websites. Zo mochten we een nieuwe website met bijbehorende shop maken voor Teastation en Koll Grooming Products.

Teastation is dé theewinkel in Hasselt. De website staat vol informatie over thee en trendy accessoires. Particulieren en bedrijven kunnen eenvoudig bestellen via de webshop. Natuurlijk is de website ook goed geschikt voor mobiel en tablet. Achterliggend is een systeem gemaakt waarin gebruikers kunnen inloggen. Zo wordt onder andere automatisch berekend hoeveel gratis samples iemand ontvangt bij een bestelling.

Een ander leuk project waar team NYBE zich mee bezig mocht houden, is het vernieuwen van de website/webshop van Koll Grooming Products. Koll is dé groothandel voor onder andere fokkers, hondentrimmers en winkeliers. Ook hier is een heel systeem voorzien voor de webshop. Daarnaast kunnen mensen via de website gemakkelijk een verzendlabel aanmaken voor het opsturen van kapotte apparaten.

Wilt u ook een nieuwe website laten maken? Neem gerust contact op en ontvang vrijblijvend een offerte! Stuur een mailtje naar info@nybe.be.